Maatwerkadvies

Voor gedetailleerde energiebesparingsadviezen stellen wij een maatwerkadvies op. U wilt structureel op uw energiekosten besparen en voldoen aan de Wet Milieubeheer? Dan is het energieadvies op maat de oplossing. Dit advies omvat een uitgebreide analyse van uw energiehuishouding, kosten en besparingsmogelijkheden. Daarnaast levert het energieadvies op maat snel rendement op: vaak is de terugverdientijd van diverse maatregelen slechts enkele jaren.

Wet Milieubeheer
Volgens het Activiteitenbesluit (Wet Milieubeheer) zijn huurders van kantoren met een verbruik dat groter is dan 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m3 gas, verplicht energiebesparende maatregelen te nemen met een terugverdientijd korter dan zes jaar.

Werkwijze
Onze bouwkundig- en installatietechnisch adviseurs komen bij u langs voor een volledige gebouwopname. Vast onderdeel van het onderzoek is een gesprek over de ambities en financiƫle kaders van de organisatie, zoals de gewenste terugverdientijd. De voorgestelde maatregelen zullen daarop worden afgestemd. U krijgt daardoor een realistisch beeld van de mogelijkheden in uw situatie.

De huidige status wordt opgenomen en gerapporteerd. Aan de hand van de status van de installaties en de bouwkundige staat wordt een maatwerkadvies opgesteld.

Ons advies betaalt zicht altijd terug! Daar zijn we zo zeker van dat wij onze vergoeding laten afhangen van het uiteindelijk resultaat.